Tooršokolaadist trühvliteni

Šokolaad on pärist Lõuna-Ameerikast, kus Mehhiko põlisrahvas maaiad kasvatasid kakaopuid ja oskasid selle puu viljadest teha Chocolati. Kakaoube kasutati ka raha asemel. Euroopas hakkasid kakaod esmalt kasutama kuningakojad. Tõepoolest, kakao on kuningakojale vääriline. Šokolaad on supertoit, mis sisaldab ohtralt mineraalaineid ja vitamiine. Puhas tooršokolaad on tervisele ülimalt kasulik!

Õpitoas saate teada

  • millised on tooršokolaadi toorained
  • räägime šokolaadi kasulikkusest tervisele ja
  • mille poolest erinevad poesokolaadid tervislikust tooršokolaadist.

Valmib tume šokolaad ja juhend piimašokolaadi valmistamiseks.
Trühvlid valmivad ise tehtud šokolaadimassist, millele lisatakse juurde erinevaid lisandeid maitseks ja väe andmiseks. Lisaks on garanteeritud hea tuju!

 Kõik koolitusel vajaminevad materjalid on hinna sees. Lisaks saab iga osaleja ka põhjaliku kirjaliku juhendi.


Koolitaja: Helen Orav
Helen on õppinud bioloogiat, füüsikat ja keemiat. Kaitsnud Tartu Ülikoolis doktoritöö hüdrobioloogias ning tema põhitööks on uurida kõike seda, mis meres toimub. Elu aga kujunes nii, et peale laste sündi tekkis üha rohkem küsimusi, mida seljas kanda, mida süüa ja millega tervisehädasid leevendada. See viis õpinguteni Soome UMG Aroomteraapia koolis ning aroomteraapia diplomi ja kutsetunnistuseni. Viimased kaks aastat on ta pidanud Rohelise Vihmavarju ökopoodi ning korraldanud käsitöö-, loodus- ja tervisekoolitusi.





Telli koolitus näiteks oma firmaüritusele! Kirjuta meile või helista telefonil: 56637531.

E-Mail
Nimi:
Email:


Jaga seda Facebookis

Lisainfo